6/3/15

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 6 - 9 Μαρτίου 2015

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 6 - 9 Μαρτίου 2015

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015, το εσπέρας, θα χοροστατήσει, θα αναγνώσει την Β΄ στάση των Χαιρετισμών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο.

Την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015, το πρωί, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνος στην Κισσόνεργα και στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων των κοινοτήτων Κισσόνεργας και Τάλας.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015, το εσπέρας, θα χοροστατήσει, θα αναγνώσει την πρώτη στάση των Χαιρετισμών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Μούτταλο.
Την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015, το πρωί, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο και στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωος Ευαγόρα Παλληκαρίδη.
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015, το εσπέρας, θα προστεί των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την πρώτη στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αναβαργός.
Την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015, το πρωί, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Ποταμιού.
Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015, το πρωί, θα προστεί της Προηγιασμένης Θείας λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Σαράντα στη Φασούλα της Πάφου.
Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου θα κηρύξουν την προσεχή Κυριακή, 8 Μαρτίου, ως εξής:

Χαράλαμπος Παπασάββα:   Πισσούρι
Παύλος Άρκου:   Χολέτρια
Γιώργος Σαββίδης:   Λέμπα


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου