8/3/15

Συναντήσεις Κοινότητας Νέων Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Συναντήσεις Κοινότητας Νέων Ιεράς Μητροπόλεως Πάφο

Η Κοινότητα Νέων Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου μετά τη θερμή ανταπόκριση των νέων της Πάφου, συνεχίζει τις συναντήσεις της με καινούρια θέματα, όπως αυτά εισηγήθηκαν από τους νέους.
Καλούμε όλους όπως συμμετέχετε σε αυτό το έργο που γίνεται και τη νέα αρχή που κάνουμε με το πρόγραμμα που απευθύνεται ειδικά για σας τους νέους της Πάφου ώστε με τη συμβολή σας να δημιουργήσουμε κάτι το καλό για όλους μας.
Οι συναντήσεις μας θα γίνονται στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Όσον αφορά τον ομιλητή, το χώρο, τον χρόνο καθώς και το θέμα της ομιλίας, για κάθε φορά θα γίνεται νέα ανακοίνωση η οποία θα αναρτάται και στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεώς μας και θα σας αποστέλλεται με email.
Μπορείτε να προτείνετε και νέα θέματα για επόμενες συναντήσεις. Στα πλαίσια των συναντήσεών μας θα γίνονται εκδρομές σε προσκυνηματικούς χώρους καθώς και κατασκηνωτικά τριήμερα. Σας περιμένουμε.
Σημείωση: Αν διαθέτετε email, μπορείτε να το αφήσετε σε μια λίστα που δίνουμε κατά τις συναντήσεις μας ή να το στείλετε στο πιο κάτω τηλέφωνο ή email για να σας αποστέλλουμε ενημερώσεις και νέα από την κοινότητά μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Αρχιμανδρίτη Τυχικό, συντονιστή του όλου προγράμματος. Αρχ. Τυχικός τηλ. 99331589, email Tychikos@outlook.com