2/10/14

Το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής εξήρε η Υφυπουργός Υγείας


Η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ Αρχιεπισκοπής και Υπουργείου Υγείας για τη στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη ήταν το κεντρικό θέμα που απασχόλησε τη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου με την Υφυπουργό Υγείας κ. Κατερίνα Παπακώστα.



Η υφυπουργός Υγείας εξήρε το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής και τόνισε πως "επισκέφθηκα τον Αρχιεπίσκοπο προκειμένου από κοινού να συνεργήσουμε με καλές πρακτικές που ωφελούν ευαίσθητους και ευάλωτους συμπολίτες μας. Στόχος μας να παρέχουμε φροντίδα και υπηρεσίες εστιάζοντας στον άνθρωπο." Η κ. Παπακώστα μιλώντας για το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής δήλωσε πως "ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει πραγματικά ένα έργο προσφοράς εξαιρετικό. Αυτό το έργο το στηρίζει και το συνδράμει το Υπουργείο Υγείας με όλες του τις δυνάμεις και θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία ανοίγοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυο παροχής φροντίδας και υπηρεσιών στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη".

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας για το κοινό καλό λέγοντας πως "καλούμαστε να συνεργαστούμε στενότερα για τους ανθρώπους που υποφέρουν". Αναφέρθηκε στους τομείς συνεργασίας επισημαίνοντας πως το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας θα δώσουν λύση σε πολλά προβλήματα που απασχολούν αρκετούς συνανθρώπους μας.

 Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης