23/12/14

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες - Κηρύγματα 24 Δεκ. 2014- 7 Ιανουαρίου 2015




Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, την Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014, επ’ ευκαιρία της εορτής της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού, θα τελέσει τον όρθρο και τη θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Λευκωσία.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού στην Τάλα.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Συνεσίου στο Ριζοκάρπασο. Την Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στο συνοικισμό Άσπρες Στροβόλου. Την Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Στρόβολο. Την επομένη, 1η Ιανουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου του ομώνυμου Ιδρύματος στην Αγλαντζιά.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014, θα προστεί της Ακολουθίας των Μεγάλων Δεσποτικών Ωρών και του Εσπερινού των Χριστουγέννων και στη συνέχεια θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Δομέτιο. Την Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στη Μακεδονίτισσα.
Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Βασιλίκης και Σταυροπηγιακής Μονής Αποστόλου Βαρνάβα την Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου (Μετόχιον Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα) στη Λευκωσία. Την Πέμπτη, 1η Ιανουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ίδιο Ιερό Ναό. Τη Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015, θα προστεί της Ακολουθίας των Μεγάλων Δεσποτικών Ωρών και του Εσπερινού των Θεοφανείων και στη συνέχεια θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο νέο κοιμητήριο Λευκωσίας. Την Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου (Μετόχιον Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα) στη Λευκωσία. Την Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015, ημέρα κατά την οποία ο Πανοσιολογιώτατος άγει τα ονομαστηριά του, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου (Μετόχιον Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα) στη Λευκωσία.

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,
     23 Δεκεμβρίου 2014