30/5/15

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου συμπαρίσταται στους αθλητές μας των Special Olympics

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου συμπαρίσταται στους αθλητές μας των Special Olympics


Την Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν των αθλητών μας, των προπονητών, των συναθλητών τους και τους οικείους τους, τους επευλόγησε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους επικείμενους Special Olympics.
Στο δείπνο τον Μακαριώτατο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, ο οποίος καλωσορίζοντας τους αθλητές και όλους τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του «ευ αγωνίζεσθαι» και τη σημαντικότητα του γεγονότος ότι με τη συμμετοχή τους  σε διεθνείς αγώνες εκπροσωπούν την πατρίδα μας και δίνουν την καλή μαρτυρία ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσες ευκαιρίες και στην άθληση και στον πρωταθλητισμό.
Η Εκκλησία της Κύπρου δια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Χρυσοστόμου συγχαίρει, επαινεί και επευλογεί τόσο τους αθλητές μας, όσο και τους προπονητές, οι οποίοι με υπομονή και αγάπη τους προετοιμάζουν για τους αγώνες, καθώς και τους συναθλητές στο ποδόσφαιρο και στη καλαθοσφαίριση και επίσης συγχαίρει τους οικείους των αθλητών μας που τους συμπαρίστανται σε κάθε βήμα της καθημερινής τους ζωής.
Ένδειξη αυτής της αγάπης και του ενδιαφέροντος της Εκκλησίας είναι η μικρή προσφορά οικονομικής στήριξης των αθλητών μας. Ο Επίσκοπος Μεσαορίας πρόσφερε επιταγή από την Ιερά Αρχιεπισκοπή και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια όμορφη βραδιά, ως φιλοξενούμενοι του Μακαριωράτου, και να εμπνέονται από τα λόγια του Ιερού Ευαγγελίου παραμένοντας πάντα δυνατοί και αισιόδοξοι στη ζωή τους. Με τη βοήθεια του Θεού ευχόμαστε όλοι οι αθλητές να έχουν καλές επιτυχίες στους ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, τον ερχόμενο Ιούλιο.

Από το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Εκκλησίας της Κύπρου