19/3/15

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες - Κηρύγματα 20 - 25 Μαρτίου 2015. Κυριακή του Ιωάννη της Κλίμακος

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες - Κηρύγματα 20 - 25 Μαρτίου 2015. Κυριακή του Ιωάννη της Κλίμακος

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Παναγίας του Τράχωνα στο Στρόβολο. Την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015, ο Μακαριώτατος, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του Μνημοσύνου του Ανθυπολοχαγού Στέλιου Μασιήνη. Την Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015, θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκωσία και ακολούθως θα προστεί της Πανηγυρικής Δοξολογίας για την επέτειο της Ελληνικής Παλιγγενεσίας.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015, το εσπέρας, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκωσία. Την επομένη, το πρωί, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας στην Παλουριώτισσα.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ αυτοστέγασης Λατσιών. Την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Φιλίππου στο συνοικισμό Απόστολος Ανδρέας στα Λατσιά. Την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015, το εσπέρας, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά. Την επομένη, το πρωί, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό.
Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στο συνοικισμό Άσπρες Στροβόλου. Την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει  στον Ιερό Ναό  Αγίου Αντωνίου (Μετόχιον Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα) στη Λευκωσία. Την Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ίδιο Ιερό Ναό.
Ο Θεολόγος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής κ. Μιχαήλ Λοϊζίδης την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 θα κηρύξει το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Στρόβολο.
Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,
     18 Μαρτίου 2015