27/3/15

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες - Κηρύγματα 27 - 29 Μαρτίου 2015. Κυριακή της Μαρίας της Αιγυπτίας

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες - Κηρύγματα 27 - 29 Μαρτίου 2015. Κυριακή της Μαρίας της Αιγυπτίας

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία. Την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015, ο Μακαριώτατος, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του μνημοσύνου της Ρένας Κουλέρμου.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου του Ακαθίστου Ύμνου και της Θείας Λειτουργίας σε αγρυπνία που θα τελεστεί στο Παρεκκλήσιον του Αγίου Πνεύματος του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία. Την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Στρόβολο.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στη Λευκωσία . Την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Πεδουλά. Το εσπέρας της ιδίας θα προστεί του Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Λευκωσία, όπου καλούνται να παρευρεθούν οι Εκκλησιαστικοί Επίτροποι των κατεχομένων ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, κληρικοί και λαϊκοί, μετά των οικείων αυτών.
Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου (Μετόχιον Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα) στη Λευκωσία.

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,
26 Μαρτίου 2015.