6/9/12

Το Γενέθλιον της Υπεραγίας Θεοτόκου (Εορτή, 8 Σεπτεμβρίου)

O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης, Στροβόλου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Παρασκευή, το εσπέρας, 7 Σεπτεμβρίου 2012, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα (Καμάρες) στη Λάρνακα.

Το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Μακεδονιτίσσης στη Λευκωσία.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος  την Παρασκευή, το εσπέρας, 7 Σεπτεμβρίου 2012, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών (Συνοικισμός Λειβαδιών) Λάρνακα, όπου θα εορτάσουν την Παναγία της Λύσης, οι πρόσφυγες της Κοινότητας Λύσης.
Το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα αναπέμψει δέηση υπέρ εξευρέσεως των αγνοουμένων και επιστροφής των προσφύγων στην πατρική γή, καθώς και υπέρ αναπαύσεως των τεθνεώτων κατοίκων της κοινότητας Λύσης, πριν και μετά στην προσφυγιά.
 
Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,
5 Σεπτεμβρίου 2012.