23/12/13

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες - Κηρύγματα 21-24 Δεκεμβρίου 2013. Κυριακή Πρό της Χριστού Γεννήσεως

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, λειτούργησε στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, προέστη του  έκτου ετησίου Μνημοσύνου του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Α΄. Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος μετέβη στο παλαιό κοιμητήριο Αγίου Σπυρίδωνος Λευκωσίας, όπου και τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου και κατέθεσε στέφανο.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, λειτούργησε και κήρυξε στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στη Μακεδονίτισσα.


Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, λειτούργησε και κήρυξε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα και Αγίας Φωτεινής στο Κολόσσι. Την Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Δεσποτικών Ωρών των Χριστουγέννων και θα προστεί του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013, λειτούργησε και κήρυξε στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στις Κεντρικές Φυλακές Λευκωσίας.
Την Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013, ο Επίσκοπος Μεσαορίας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Δεσποτικών Ωρών των Χριστουγέννων και θα προστεί του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο συνοικισμό Στρόβολος 2.
 
**************************************