29/1/15

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες - Κηρύγματα 29 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου 2015

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες - Κηρύγματα 29 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου 2015

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015, στις 6:30μμ. θα μιλήσει στην καθιερωμένη συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις Πάφου στο Α΄ Λύκειο Πάφου με θέμα: «Ο Μέγας Βασίλειος προς τους Παφίους του 2015».
Την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο και στη συνέχεια θα προστεί του μνημοσύνου των αειμνήστων εκπαιδευτικών και σχολικών εφόρων της Πάφου.
Την Κυριακή, 1ην Φεβρουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Καλανδίωνος στις Αρόδες και στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωος Γεωργίου Παπαβερκίου.
Την Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Πραιτώρι.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Κυριακή 1ην Φεβρουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος στην Στενή.
Το εσπέρας, της Κυριακής 1ης Φεβρουαρίου 2015, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στη Λάσα.
Την Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.
 
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την Κυριακή, 1ην Φεβρουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στην Δρούσια.
Την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Γαλατούσης στην Γαλαταριά.
 
Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου θα κηρύξουν την Κυριακή, 1ην Φεβρουαρίου 2015, ως εξής:

Χαράλαμπος Παπασάββας: Γιόλου
Παύλος Άρκου: Άρμου