29/1/15

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες - Κηρύγματα 30 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου 2015. ΙΣΤ΄ Λουκά

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 1η Φεβρουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στη Λευκωσία, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος, θα χειροτονήσει σε διάκονο τον κ. Ανδρέα Ματέϊ, πτυχιούχο Θεολογίας.
Το εσπέρας της ιδίας, ο Μακαριώτατος, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαλινιωτίσσης στη Λευκωσία.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015, επ’ ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, θα προστεί της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου στη Λευκωσία. Τη Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαλινιωτίσσης στη Λευκωσία. 
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου στη Λευκωσία. Την Κυριακή, 1η Φεβρουαρίου 2015, το εσπέρας, θα χοροστατήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας στην Παλουριώτισσα. Την επομένη, το πρωί, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ίδιο Ιερό Ναό. 
Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης την Κυριακή, 1η Φεβρουαρίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας του Τράχωνα στο Στρόβολο.

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,
28 Ιανουαρίου 2015.