14/4/16

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 15-17 Απριλίου 2016. Κυριακή Ε΄ Νηστειών

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 15-17 Απριλίου 2016. Κυριακή Ε΄ Νηστειών

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο. Την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, θα λειτουργήσει και κηρύξει στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Αναλυόντα. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος, θα τελέσει αγιασμό επ’ ευκαιρία της εκ βάθρων ανακαινίσεως του Καθολικού της Ιεράς Μονής.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο παλαιό κοιμητήριο Λευκωσίας. Την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Δομέτιο.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαλινιωτίσσης στη Λευκωσία. Το βράδυ της ιδίας θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου του Ακαθίστου Ύμνου και της Θείας Λειτουργίας σε αργυπνία, επ’ ευκαιρία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στη Μακεδονίτισσα. Την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Πλατύ Αγλαντζιάς.
Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Μετοχίου Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία. Την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο.
Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,