7/2/14

Η Διεύθυνση των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, οι Ασθενείς του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Χαραλάμπους και η Επιτροπή Ψυχαγωγίας, σας προσκαλούν στον εσπερινό της γιορτής του Αγίου Χαραλάμπους, την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 4.30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας


     
   Η Διεύθυνση των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, οι Ασθενείς του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Χαραλάμπους και η Επιτροπή Ψυχαγωγίας, σας προσκαλούν στον εσπερινό της γιορτής του Αγίου Χαραλάμπους, την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 4.30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, του οποίου θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος.

       Στο τέλος του εσπερινού θα τελεστεί μνημόσυνο πεσόντων 33 Ασθενών και 2 Νοσηλευτών, Κώστα Ξενοφώντος από τη Δευτερά και Κώστα Χριστοφή από την Αυλώνα, οι οποίοι έπεσαν εν ώρα καθήκοντος το 1974, και όλων των αποβιωσάντων Λειτουργών Ψυχικής Υγείας καθώς και του Μακαριστού Ιερέα της Εκκλησίας Πρωτοπρεσβύτερου Ηλία Παύλου.

        Στο προαύλιο της εκκλησίας θα διατίθενται προς πώληση χειροποίητες κατασκευές, γλυκά και λοκμάδες, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τις ανάγκες των ασθενών.