9/3/16

Οι εκτοπισμένοι της κατεχόμενης κοινότητας Τρυπημένης εορτάζουν τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου

Οι εκτοπισμένοι της κατεχόμενης κοινότητας Τρυπημένης εορτάζουν τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Ελεούσας Τρυπημένης και το Κοινοτικό Συμβούλιο της κατεχόμενης κοινότητας Τρυπημένης, προσκαλούν τους πιστούς στην Πανήγυρη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στις 24 και 25 Μαρτίου 2016, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό, όπου ιερουργεί ο π. Μιχαήλ Περιπίτσης, ο οποίος κατάγεται από την κοινότητα Τρυπημένης.
Την Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016, ώρα 6.00 μ.μ., θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.
Ανήμερα της εορτής, την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016, το πρωί, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία από τον Οικονόμο π. Μιχαήλ Περιπίτση.
Καλούνται όλοι οι συγχωριανοί και ιδιαίτερα η νέα γενιά να συμμετάσχουν στον εκκλησιασμό, ως ευκαιρία επικοινωνίας και συναναστροφής, καθώς επίσης, διατήρησης της μνήμης και της νοσταλγίας της κατεχόμενης γης μας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κοινοτάρχη της Τρυπημένης κ. Μιλτιάδη Ομήρου (99630865) και τον Οικονόμο π. Μιχαήλ Περιπίτση (99545776).

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Ελεούσας Τρυπημένης