23/5/15

Εκκλησιασμός των εκτοπισμένων της κοινότητας Γερολάκκου

Εκκλησιασμός των εκτοπισμένων της κοινότητας Γερολάκκου

Ανακοίνωση-Πρόσκληση

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Γερολάκκου, το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας Γερολάκκου, καλούν τους συγχωριανούς σε εκκλησιασμό, την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κάτω Λακατάμιας.
Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα αναπευθεί δέηση για απελευθέρωση και επιστροφή στην πατρώα γη όλων των εκτοπισμένων μας.
Επίσης, θα τελεστούν μνημόσυνα όλων των προαπελθόντων συγχωριανών μας Ιερέων, κοινοταρχών, διδασκάλων, ευεργετών, καθώς και πάντων των τελειωθέντων πριν την εισβολή του 1974 και μετά ταύτα στην προσφυγιά.
Της Θείας Λειτουργίας και του Μνημοσύνου θα προστεί και θα κηρύξει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, συμπαραστατούμενος από τους Ιερείς της Ενορίας, εκ των οποίων και ο συγχωριανός μας Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυριάκος Κυριάκου.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, οι κυρίες της κοινότητάς μας θα ετοιμάσουν καφέ και μικρό κέρασμα για όλους τους συγχωριανούς.
Ο Εκκλησιασμός θα είναι μια ευκαιρία συμπροσευχής και επικοινωνίας μεταξύ μας. Ιδιαίτερα καλούμε τη νέα γενεά του Γερόλακκου να είναι μαζί μας.

Από την Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Γερολάκκου,
το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα Γερολάκκου.